Tento olej se získává při procesu lisování semínek granátového jablka za studena

Jednou z jeho nejcennějších složek je kyselina puniková se silnými protizánětlivými vlastnostmi. Kromě toho obsahuje také fytosteroly a polyfenoly. 

Tento olej je široce využíván v kosmetickém odvětví s ohledem na hydratační, vyživující a zpružňující vlastnosti. 

  • Doporučuje se obzvláště na smíšenou, mastnou, zralou pleť s rozšířenými cévami. 
  • Je to látka proti stárnutí. 
  • Zmenšuje otok pod očima, likviduje otoky, omezuje praskání cév. 
  • Vykazuje také pozitivní vlastnosti v boji s růžovkou. 
  • Při pravidelném používání zlepšuje kondici pokožky, zpevňuje ji a sjednocuje barevnost. Je to hustý olej s charakteristickou vůní zralého granátového jablka.

Punica Granatum Seed Oil
 

Ve formě odličovače: Naneste 1-2 dávky oleje na vlhkou pokožku a proveďte jemnou masáž. Nadbytek produktu odstraňte s pomocí žínky namočené v teplé vodě nebo toniku.

 

Ve formě séra: Naneste 3-5 kapek na čistou pokožku, nejlépe večer, jemně ho přitom vklepávejte do pokožky obličeje a krku.

30 ml

OLEIQ Olej ze semínek granátového jablka

260,00 KčCena